index.php

Realisme in Portret

Het is begonnen toen ik rond mijn 16e jaar veel ben gaan tekenen en later ook in opdracht tekeningen ging maken. In april 2013 is op mijn 23e vanuit die opdrachten Realisme in Portret ontstaan.

De kunst van het realistisch tekenen

Het realistische tekenen werkt ontspannend en brengt je veel voldoening. Je kan je favoriete onderwerpen op papier zetten en de gelijkenis vangen en mensen blij maken met een tekening van hun dierbare. Graag leer ik jou alle technieken die je nodig hebt om dit mooi te kunnen doen. Het scheelt je enorm veel uitproberen. Al dat uitzoekwerk heb ik alvast voor je gedaan zodat je direct goed aan de slag kunt.

Ik miste een webshop die precies de materialen aanbiedt die ik nodig heb, dus die ben ik zelf gaan opzetten. Ik voeg graag wat extra’s toe zoals handige materialen en hulpmiddelen die je nergens anders kan vinden: transparante rasters, leerzame lespakketten, op maat gesneden papier, zelf samengestelde setjes potloden en proefpakketjes. En hoe fijn is het dat je alle materialen ook per stuk kan kopen!

Altijd blijf ik zoeken naar nog meer unieke, goede en leerzame middelen die ik kan toevoegen aan de website speciaal voor jou! Zodat je niet heel internet af hoeft te zoeken, maar alles op 1 plek kan vinden: uitgebreide online cursussen, inspirerende workshops, mooie tekeningen, een leerzaam boek en het beste tekenmateriaal!

Groei

Ondertussen bestaat het Realisme in Portret team uit meerdere creatieve mensen. Om te kunnen groeien heeft uiteindelijk mijn vriend Joël besloten mij fulltime te gaan helpen. We zijn vanaf 1 oktober 2019 samen voor Realisme in Portret aan het werk. Hij zorgt voor de webshop, alle technische onderhoud en is bezig met een aantal hele mooie projecten. Hierdoor kan ik mij vooral bezig houden met de workshops, nieuwe cursusvideo’s en tekenen.

Femke is sinds oktober 2018 als vrijwilligster werkzaam, ze is volledig afgekeurd en vond bij Realisme in Portret een interessante dagbesteding. Ze zorgt voor de webshop voorraad, het samenstellen van pakketten en helpt bij het bedenken van nieuwe ideeën en verbeteringen.

Haar man Karst heeft de website gemaakt en kan alle nieuwe ideeën in de site verwerken waardoor dit ook altijd soepel verloopt. Onze website is daardoor een stuk uitgebreider dan die van de meeste webshops.

error: Alert: Content is protected !!